НАСКІЛЬКИ ЗРОЗУМІЛІ ТА ЕФЕКТИВНІ МІСЦЕВІ БЮДЖЕТНІ РЕЗУЛЬТАТИ НА МИКОЛАЇВЩИНІ? (Анонс обласного круглого столу)


Відповідь на це питання знайдуть  14 листопада 2018 р. учасники круглого столу (10:00 — 12-00) у Бізнес-центр Олександрівський (Прес-центр, вул. Нікольська 25 а, м. Миколаїв), порівнявши ціни, що сплатили у 2017 році члени громад  Миколаєва, Вознесенську, Баштанської і Воскресенської ОТГ за послуги місцевих посадовців у ЖКГ, освіті, охороні здоров’я, та інш. та обговоривши виклики місцевого фінансового менеджменту за результатами  громадського аудиту.


У програмі обласного круглого столу – обговорення громадськими експертами, посадовцями органів місцевого самоврядування м Миколаєва, м Вознесенська та Баштанської і Воскресенської ОТГ висновків аудиту  громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» щодо:

 Рейтингу громад півдня та сходу України на основі аналізу цілісності бюджетного циклу від бюджетного запиту до звіту про виконання паспорту бюджетної програми  2017-18 р.;
Аналізу практик ефективності виконання бюджетних програм 2017р. з відповідним горизонтальним аналізом 4-х сфер (ЖКГ, освіта, охорона здоров’я, державне управління).

Запрошуємо місцеві медіа, місцевих депутатів, громадських експертів та практиків до обговорення  стану, викликів реформи бюджетної децентралізації на місцевому рівні!!!!!

Початок реєстрації учасників та ЗМІ о 9-40.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ)

Контакти: Михайло Золотухін, fondnikol@gmail.com, (0512)47-38-79, (067) 512-16-32.

_________________________________________________________________

Круглий стіл відбудеться в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) на тему: «Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів 4-х областей України» за підтримки посольства Великої Британії в Україні».

Мета проекту: Запровадити міжнародні стандарти прозорого та підзвітного процесу бюджетування  у принаймні 16-х пілотних місцевих громадах (містах регіонального значення та  об’єднаних територіальних громадах) в 4-х областях півдня та сходу України.

Партнери проекту:  ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»; Херсонська ГО «Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень»; ГО «Кризовий медіа — центр «Сіверський Донець» (Сєверодонецьк).

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи