Демократичний десант у Долматівській ОТГ продовжується!

27 листопада відбулися чергові зустрічі експертів Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень з мешканцями Долматівської ОТГ в межах програми “Побудова діалогу в об’єднаних громадах Херсонської області шлях до розв’язання конфліктів”. Цього разу експерти та партнери Центру побували в селах Сліпушинське та Нововолодимирівка.
Голова Центру Олександр Мошнягул, експерти Володимир Молчанов, Дементій Бєлий, Артем Чайковський задавали мешканцям сіл питання щодо проблем громади, пропозицій по їх вирішенню та разом з мешканцями ОТГ намагались з'ясувати можливості розвитку громади та загрози, які можуть при цьому виникнути.

Зокрема мешканців сіл Сліпушинське та Нововолодимирівка турбує стан доріг, проблеми з водопостачанням. Також вони висловили побажання встановити на дорогах "лежачі поліцейські", адже під час курортного сезону часто недобросовісні водії сбивають худобу. За отриманими даними буде проведено аналіз, створено і презентовано стратегічне бачення розвитку громади.







Як зустріч відбувалася в селах Світанок, Добропілля, Київка, ви можете побачити на відео.

Проект “Побудова діалогу в об’єднаних громадах Херсонської області шлях до розв’язання конфліктів” здійснює Причорноморський центр політичних та соціальних досліджень за підтримки Міжнародного Фонду "Відродження".

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи