ЕКСПЕРТИ СТВЕРДЖУЮТЬ: «Діяльність ЖЕКів – під громадський контроль»

Протягом останніх двох місяців експерти Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень вивчали залежність якості послуг з утримання комунальних будинків, їх прибудинкових територій від процедури відбору виконавців цих послуг.
Головна мета досліду - знайти шлях вдосконалення механізму відбору житлово-комунальних підприємств для надання послуг з утримання будинків та прибудинкових територій, що знаходяться в комунальній власності громади міста Херсон.

В рамках дослідження експерти охарактеризували та порівняли якість надання послуг з утримання будинків та прибудинкових територій щодо багатоквартирних будинків що знаходяться у комунальній власності міста та багатоквартирних будинків у яких створено ОСББ. На основі порівняльного аналізу виявили чинники, що мають враховуватися при проведенні конкурсів по відбору підприємств для надання послуг з утримання будинків, що знаходяться у комунальній власності, та їх прибудинкових територій.
Уся ця інформація детально викладена у книзі «Діяльність ЖЕКів – під громадський контроль», укладачами та експертами якої є представники коаліції громадських організацій: Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень , Херсонське міське громадське об'єднання, "За майбутнє Херсона", Херсонська обласна організація Комітету виборців України Олександр Мошнягул та Володимир Макуха. Книга розроблена за підтримки Херсонської державної комунальної інспекції.
Ознайомитися з книгою «Діяльність ЖЕКів – під громадський контроль» можете ТУТ.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Берислав: зустріч з владою. «Громадське коло навколо Бериславської громади: стань архітектором відновлення».

Підсумкова діалогова Платформа в Бериславській громаді: надбання та перспективи